Üzenõfal Folytonégésrõl Hit Line Gondolatok Romotop Újak Elérhetõség Fõoldal

SUPRA leírás

A Supra cég 125 éve foglalkozik kandalló gyártással. A kandalló piac egyik éllovasaként több, mint 30 országban forgalmazza készülékeit. Az elmúlt 25 évben a Supra két gyárában 1.200.000 darab kandalló készült: kályhák, betétek, burkolatok.

A zárt égésterû kandallók gyártásában úttörõ Supra alkotta meg az elsõ zárt égésterû insertet, hordozható grillsütõt.

A termékek magas minõségét, a folyamatosan tökéletesebb készülékeket a gyár alkalmazásában lévõ 15 mérnök garantálja! Minden évben van új készülékfejlesztés, egyre takarékosabb és egyre modernebb készülékek kerülnek piacra.

A Supra nem csak modern gyártó sorokkal, hanem saját, európai szinten elismert laboratóriummal rendelkezik. A gyártási folyamat minden szintjének ellenõrzése a tervezéstõl a végtermékig garantálja, hogy a készülékek megbízhatóan üzemelnek majd hosszú éveken át.

A Supra prioritásként kezeli, hogy a tisztább jövõért dolgozzon. A tûz magas szintû ismeretének köszönhetõ, hogy környezetbarát készülékeik gazdaságosan mûködnek, biztonságosak, használatuk egyszerû. Egyes típusok szénmonoxid kibocsátása 0,12% alatt van, hatásfokuk pedig 80% feletti!

A Supra termékei számos európai minõsítésnek megfelelnek: azon ritka gyártók között vannak, akik Németországban, Ausztriában is forgalmazhatják készülékeiket, hiszen azok az itteni, igen szigorú elõírásoknak is megfelelnek!

A fa a XXI. század tüzelõanyaga, ez vitán felül áll! Nem mindegy tehát, mennyit és hogyan használunk el belõle!

Egy Supra tûztérben fele annyi fát sem fogunk eltüzelni, mint egy hagyományosban, ami kevesebb erdõ kivágását, és kevesebb károsanyag kibocsátást is jelent.

Franciaországban, a kandallók hazájában, a közel 13 millió háztartás majdnem felében találunk legalább egy fatüzelésû berendezést. Ezzel a fa adta lehetõségek mindössze 23%-t használják ki a lakosok! Egyre többen térnek át a folyamatos használatot lehetõvé tévõ folytonégõ kandallók üzemeltetésére, és egyre kevesebb teret nyernek a régi, fapusztító, füstokádó szörnyetegek! Nálunk ez a szám töredéke, mint Franciaországban, és a beépített készülékek többsége alacsony hatásfokú, pont az imént említett fapusztító, füstokádó szörnyek közül kerül ki!!


A honlapon lévõ információk tájékoztató jellegûek, konkrét ajánlattételhez keresse Munkatársainkat!
Az oldalon található írások csak a forrás feltüntetésével és az oldalra mutató aktív hivatkozással vehetõek át!
© 2011. Minden jog fenntartva! A honlapon megjelenõ fotók illusztrációk! A kandallók folytonégõ oldala

Kapcsolat

Belinszky Ákos
BA Kandalló Kft.

Elköltöztünk! Új címünkrõl érdeklõdjön telefonon vagy e-mailben!

Telefon: 06/70-510-01-45

E-mail: