Üzenőfal Folytonégésről Hit Line Gondolatok Romotop Újak Elérhetőség Főoldal

SUPRA leírás

A Supra cég 125 éve foglalkozik kandalló gyártással. A kandalló piac egyik éllovasaként több, mint 30 országban forgalmazza készülékeit. Az elmúlt 25 évben a Supra két gyárában 1.200.000 darab kandalló készült: kályhák, betétek, burkolatok.

A zárt égésterű kandallók gyártásában úttörő Supra alkotta meg az első zárt égésterű insertet, hordozható grillsütőt.

A termékek magas minőségét, a folyamatosan tökéletesebb készülékeket a gyár alkalmazásában lévő 15 mérnök garantálja! Minden évben van új készülékfejlesztés, egyre takarékosabb és egyre modernebb készülékek kerülnek piacra.

A Supra nem csak modern gyártó sorokkal, hanem saját, európai szinten elismert laboratóriummal rendelkezik. A gyártási folyamat minden szintjének ellenőrzése a tervezéstől a végtermékig garantálja, hogy a készülékek megbízhatóan üzemelnek majd hosszú éveken át.

A Supra prioritásként kezeli, hogy a tisztább jövőért dolgozzon. A tűz magas szintű ismeretének köszönhető, hogy környezetbarát készülékeik gazdaságosan működnek, biztonságosak, használatuk egyszerű. Egyes típusok szénmonoxid kibocsátása 0,12% alatt van, hatásfokuk pedig 80% feletti!

A Supra termékei számos európai minősítésnek megfelelnek: azon ritka gyártók között vannak, akik Németországban, Ausztriában is forgalmazhatják készülékeiket, hiszen azok az itteni, igen szigorú előírásoknak is megfelelnek!

A fa a XXI. század tüzelőanyaga, ez vitán felül áll! Nem mindegy tehát, mennyit és hogyan használunk el belőle!

Egy Supra tűztérben fele annyi fát sem fogunk eltüzelni, mint egy hagyományosban, ami kevesebb erdő kivágását, és kevesebb károsanyag kibocsátást is jelent.

Franciaországban, a kandallók hazájában, a közel 13 millió háztartás majdnem felében találunk legalább egy fatüzelésű berendezést. Ezzel a fa adta lehetőségek mindössze 23%-t használják ki a lakosok! Egyre többen térnek át a folyamatos használatot lehetővé tévő folytonégő kandallók üzemeltetésére, és egyre kevesebb teret nyernek a régi, fapusztító, füstokádó szörnyetegek! Nálunk ez a szám töredéke, mint Franciaországban, és a beépített készülékek többsége alacsony hatásfokú, pont az imént említett fapusztító, füstokádó szörnyek közül kerül ki!!


A honlapon lévő információk tájékoztató jellegűek, konkrét ajánlattételhez keresse Munkatársainkat!
Az oldalon található írások csak a forrás feltüntetésével és az oldalra mutató aktív hivatkozással vehetőek át!
© 2011. Minden jog fenntartva! A honlapon megjelenő fotók illusztrációk! A kandallók folytonégő oldala

Kapcsolat

Belinszky Ákos
BA Kandalló Kft.

Elköltöztünk! Új címünkről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Telefon: 06/70-510-01-45

E-mail: