Üzenőfal Folytonégésről Hit Line Gondolatok Romotop Újak Elérhetőség Főoldal

Kályhák, ahogy eddig nem ismertük

Miben is különböznek a Supra kályhái a már megszokottaktól? Első látásra talán fel sem tűnik, de gyökeresen más a megközelítés. A Supra, ellentétben sok közismert kályhagyártóval, nem üveggel, krómmal és kerámiával telezsúfolt "bútorokat", dísztárgyakat gyárt, amibe ráadásul még tüzet is lehet rakni, hanem ízig-vérig fűtésre kifejlesztett KÁLYHÁKAT.

A fenti okoknál fogva a Supra kályháit letisztult vonalak, egyszerű kezelhetőség, a tűz látványára való törekedés jellemzi. Ezek a kályhák valóban fűtésre lettek kitalálva. Ennek van alárendelve méretük, megjelenésük, díszítésük. Valóban, Supra kályhát használva sosem tapasztalt komfort mellett tudunk fával fűteni!

A minimális fafelhasználás, a kellemes, hosszantartó, egyenletes meleg, a minimális hamu és takarítás, a hihetetlen hosszú üzemidő egyetlen megrakással, az akár folyamatos, kiegyensúlyozott hőleadás-ezek a mindenki által áhított jellemzők teszik teljesen egyedivé a Supra kályháit. Ezekben a berendezésekben a XXI. század anyagai, mérnöki zsenialitása szolgálják a takarékos, komfortos fűtést.

Számtalan, eddig szokatlan technikai vívmányt állítottak sorba a Supra mérnökei, hogy mától teljesen máshogyan gondoljunk a fával való tüzelésre! Higgyék el, ezek a kályhák feledtetni fogják a régi beidegződéseket: rövid égési idő, azonnali gyors meleg, hőség, majd gyors kihűlés, állandó tűzrerakás, hideg éjszakák, és még hidegebb reggelek, por, szemét, irdatlan mennyiségű eltüzelt fa...

Tapasztalja meg Ön is, hogy a fatüzelés nem erről szól!

Lássuk tehát, mitől is olyan különlegesek a Supra kályhái!

Először is, a legtöbb modell képes a folyamatos üzemmódra. Folyamatosan, alacsony teljesítménnyel tudják temperálni lakásunkat, szinten tartva ezzel a hőmérsékletet. Nem lesz kellemetlen meleg, nem kell szellőztetni, viszont a tűzre rakni sem két-három óránként. Hihetetlen, de némely készülék 10-12 órát is képes működni, egyetlen megrakással!

Ezek a kályhák egy épített kandalló komfortját kínálják Önnek, hiszen a technológia ugyanaz. Sokszor a már megszokott kandallóbetétek kaptak burkolatot, és így lett belőlük minden igényt kielégítő fűtőberendezés. Méreteik is lenyűgözőek, hiszen bizonyos típusok akár 50 cm feletti hasábokat képesek elnyelni, hogy utána órákon keresztül izzásban tartva azt, temperálhassák lakásunkat. Hamuzófiókjuk óriási, napokig tüzelhetünk hamuzás és takarítás nélkül. Igen, takarítás nélkül, hiszen a tiszta üveg rendszer biztosítja számunkra a tűz maradéktalan élményét, minimálisra csökkentve az üveg szennyeződését.

A Turbo2 technológia merőben felborítja az eddigi fűtési elméleteket. A meglepően csendes, speciális kiképzésű, akár automata üzemmódú ventilátor a kályhánk alsó részén fújja be a meleg levegőt rendkívüli hatékonysággal. Vége a padló közelében lévő hidegnek, és a mennyezet alatt felhalmozódott, szinte hasznosítatlan melegnek! A szoba hőmérséklete a megszokottnál egyenletesebb lesz, nő a fűtés hatékonysága, csökken a költsége. Mindezek mellett a Supra mérnökei gondoltak a régi beidegződésekre is: a kályha konvekciós nyílásain továbbra is a megszokott módon, felfelé áramlás történik, a maga természetességében.

...és akik még ennél is konzervatívabbak? Akik ragaszkodnak a kályha hőtároló képességéhez? Nos azoknak itt a Supra energy hőtárolási rendszere. Ezek az "energia kockák" egyenként akaszthatók a kályhára, és meglepően nagy tömegük révén hosszú-hosszú órákra képesek elraktározni a kályha melegét, visszasugározva azt az épületbe a tűz elalvása után is.

A már megismert másodlagos égés valóban többszörös hasznot jelent a Felhasználónak. Az SC2 technológia összes előnyét kihasználhatják: a kompozit lángterelő, a több héjú égéstér, a folytonégés, a tiszta üveg rendszer, az elsődleges, másodlagos és harmadlagos légbevezetések, a 600 fok fölé emelt tűztérhőmérséklet- ezek mind az Ön kényelmét szolgálják!

Ezeket a nem hétköznapi tulajdonságokat, a készülékek által nyújtott fűtési komfortot, a takarékosságot, hihetetlen alacsony fafelhasználást figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a Supra kályhái valóban új időszámítást jelentenek a fatüzelésben!


A honlapon lévő információk tájékoztató jellegűek, konkrét ajánlattételhez keresse Munkatársainkat!
Az oldalon található írások csak a forrás feltüntetésével és az oldalra mutató aktív hivatkozással vehetőek át!
© 2011. Minden jog fenntartva! A honlapon megjelenő fotók illusztrációk! A kandallók folytonégő oldala

Kapcsolat

Belinszky Ákos
BA Kandalló Kft.

Elköltöztünk! Új címünkről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Telefon: 06/70-510-01-45

E-mail: