Üzenõfal Folytonégésrõl Hit Line Gondolatok Romotop Újak Elérhetõség Fõoldal

Kályhák, ahogy eddig nem ismertük

Miben is különböznek a Supra kályhái a már megszokottaktól? Elsõ látásra talán fel sem tûnik, de gyökeresen más a megközelítés. A Supra, ellentétben sok közismert kályhagyártóval, nem üveggel, krómmal és kerámiával telezsúfolt "bútorokat", dísztárgyakat gyárt, amibe ráadásul még tüzet is lehet rakni, hanem ízig-vérig fûtésre kifejlesztett KÁLYHÁKAT.

A fenti okoknál fogva a Supra kályháit letisztult vonalak, egyszerû kezelhetõség, a tûz látványára való törekedés jellemzi. Ezek a kályhák valóban fûtésre lettek kitalálva. Ennek van alárendelve méretük, megjelenésük, díszítésük. Valóban, Supra kályhát használva sosem tapasztalt komfort mellett tudunk fával fûteni!

A minimális fafelhasználás, a kellemes, hosszantartó, egyenletes meleg, a minimális hamu és takarítás, a hihetetlen hosszú üzemidõ egyetlen megrakással, az akár folyamatos, kiegyensúlyozott hõleadás-ezek a mindenki által áhított jellemzõk teszik teljesen egyedivé a Supra kályháit. Ezekben a berendezésekben a XXI. század anyagai, mérnöki zsenialitása szolgálják a takarékos, komfortos fûtést.

Számtalan, eddig szokatlan technikai vívmányt állítottak sorba a Supra mérnökei, hogy mától teljesen máshogyan gondoljunk a fával való tüzelésre! Higgyék el, ezek a kályhák feledtetni fogják a régi beidegzõdéseket: rövid égési idõ, azonnali gyors meleg, hõség, majd gyors kihûlés, állandó tûzrerakás, hideg éjszakák, és még hidegebb reggelek, por, szemét, irdatlan mennyiségû eltüzelt fa...

Tapasztalja meg Ön is, hogy a fatüzelés nem errõl szól!

Lássuk tehát, mitõl is olyan különlegesek a Supra kályhái!

Elõször is, a legtöbb modell képes a folyamatos üzemmódra. Folyamatosan, alacsony teljesítménnyel tudják temperálni lakásunkat, szinten tartva ezzel a hõmérsékletet. Nem lesz kellemetlen meleg, nem kell szellõztetni, viszont a tûzre rakni sem két-három óránként. Hihetetlen, de némely készülék 10-12 órát is képes mûködni, egyetlen megrakással!

Ezek a kályhák egy épített kandalló komfortját kínálják Önnek, hiszen a technológia ugyanaz. Sokszor a már megszokott kandallóbetétek kaptak burkolatot, és így lett belõlük minden igényt kielégítõ fûtõberendezés. Méreteik is lenyûgözõek, hiszen bizonyos típusok akár 50 cm feletti hasábokat képesek elnyelni, hogy utána órákon keresztül izzásban tartva azt, temperálhassák lakásunkat. Hamuzófiókjuk óriási, napokig tüzelhetünk hamuzás és takarítás nélkül. Igen, takarítás nélkül, hiszen a tiszta üveg rendszer biztosítja számunkra a tûz maradéktalan élményét, minimálisra csökkentve az üveg szennyezõdését.

A Turbo2 technológia merõben felborítja az eddigi fûtési elméleteket. A meglepõen csendes, speciális kiképzésû, akár automata üzemmódú ventilátor a kályhánk alsó részén fújja be a meleg levegõt rendkívüli hatékonysággal. Vége a padló közelében lévõ hidegnek, és a mennyezet alatt felhalmozódott, szinte hasznosítatlan melegnek! A szoba hõmérséklete a megszokottnál egyenletesebb lesz, nõ a fûtés hatékonysága, csökken a költsége. Mindezek mellett a Supra mérnökei gondoltak a régi beidegzõdésekre is: a kályha konvekciós nyílásain továbbra is a megszokott módon, felfelé áramlás történik, a maga természetességében.

...és akik még ennél is konzervatívabbak? Akik ragaszkodnak a kályha hõtároló képességéhez? Nos azoknak itt a Supra energy hõtárolási rendszere. Ezek az "energia kockák" egyenként akaszthatók a kályhára, és meglepõen nagy tömegük révén hosszú-hosszú órákra képesek elraktározni a kályha melegét, visszasugározva azt az épületbe a tûz elalvása után is.

A már megismert másodlagos égés valóban többszörös hasznot jelent a Felhasználónak. Az SC2 technológia összes elõnyét kihasználhatják: a kompozit lángterelõ, a több héjú égéstér, a folytonégés, a tiszta üveg rendszer, az elsõdleges, másodlagos és harmadlagos légbevezetések, a 600 fok fölé emelt tûztérhõmérséklet- ezek mind az Ön kényelmét szolgálják!

Ezeket a nem hétköznapi tulajdonságokat, a készülékek által nyújtott fûtési komfortot, a takarékosságot, hihetetlen alacsony fafelhasználást figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a Supra kályhái valóban új idõszámítást jelentenek a fatüzelésben!


A honlapon lévõ információk tájékoztató jellegûek, konkrét ajánlattételhez keresse Munkatársainkat!
Az oldalon található írások csak a forrás feltüntetésével és az oldalra mutató aktív hivatkozással vehetõek át!
© 2011. Minden jog fenntartva! A honlapon megjelenõ fotók illusztrációk! A kandallók folytonégõ oldala

Kapcsolat

Belinszky Ákos
BA Kandalló Kft.

Elköltöztünk! Új címünkrõl érdeklõdjön telefonon vagy e-mailben!

Telefon: 06/70-510-01-45

E-mail: